Om oss

Vår visjon er å tilby våre kunder en nettbutikk eller nettside, på en måte som er enkel å forstå og effektiv å gjennomføre – til en pris som er fornuftig for kundene.

WebNO drives av grunnlegger Robert Kristoffersen, som selv har drevet nettbutikk i over 15 år.

Med lang fartstid på kundesiden av det å drive en nettbutikk, var opplevelsen til Robert at det ofte var både svært kostbart og ofte vanskelig å finne bistand til nødvendige endringer og oppgraderinger av nettbutikken. Løsningen ble derfor en bratt læringskurve både innen design, feilsøking og løsningsutvikling av egen nettside.

Interessen og kunnskapen ble stor for utvikling av bedriften, og etter hvert ble flere nettbutikker opprettet.

Robert brant lenge inne med ønsket om å kunne hjelpe andre bedrifter med en løsning på de samme utfordringene han selv en gang hadde opplevd – nemlig enkle, prisfornuftige og raske løsninger på alt fra hverdagsproblemer i nettbutikken, feilsøking og til utvikling av sider som er kostnadseffektive og enkle i bruk for små og mellomstore bedrifter.

Og dermed så WebNo dagens lys – en rask og enkel vei på nett!

Ta gjerne kontakt, så kan vi sammen se på en løsning som kan fungere for deg.

Daglig leder

Kontakt oss

Kontakt oss gjerne for å høre hva vi kan gjøre for deg. Du kan enten sende oss en mail på hei@webno.no eller fylle ut kontaktskjemaet under, så svarer vi deg innen 24 timer.