Referansekunde nettbutikk Autolover

Som nettbutikk og Magento 2 leverandør har vi hjulpet Autolover, en relativt nyoppstartet bedrift, med å bygge sin nye nettbutikk. Autolover prøvde seg først på en Saas-løsning hos Quickbutik, men fant ut at det begrenset deres muligheter for tilpasning og fleksibilitet.

Vi anbefalte derfor at de byttet til Magento 2-plattformen, som gir større frihet og mulighet til å tilpasse nettbutikken etter deres ønsker og behov. Selv om Autolover valgte å starte med standard design for å holde kostnadene nede som en nyoppstartet bedrift, vil vi jobbe sammen med å tilpasse nettbutikken til deres profil og identitet i fremtiden.

Vi har hjulpet Autolover med å flytte over alle produkter fra Quickbutik-løsningen til den nye plattformen. I tillegg har vi også implementert fraktløsninger fra PostNord og betalingsløsninger fra Klarna, Vipps og bedriftsfaktura. I tillegg satte vi opp en produktfeed for visning av produkter på Google Shopping, Prisguiden og Facebook.

Med vår kompetanse og erfaring med Magento 2-plattformen, er Autolover nå i stand til å bygge og utvikle sin nettbutikk over tid. Den nye nettbutikken gir Autolover større fleksibilitet og tilpasningsmuligheter, og forhåpentligvis vil det gi bedriften mulighet til å vokse og ekspandere i tiden fremover.